Palvelut

Laadukkaat remontit ja rakennustyöt Joensuussa ja Lappeenrannassa

Teemme laadukkaat remontit ja rakennustyöt Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella yli 25-vuoden kokemuksella. Lisäksi teemme pintaremontteja, seinien maalauksia, kylpyhuone- ja saunaremontteja huoneistoihin sekä puutalojen ulkomaalauksia Lappeenrannan, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella yli 15-vuoden kokemuksella.

Kylpyhuoneremontti Joensuu ja Kylpyhuoneremontti Lappeenranta

Laadukas kylpyhuoneremontti Joensuu ja Lappeenranta

Kaipaako kylpyhuoneesi päivitystä. Teemme laadukkaat kylpyhuoneremontit Joensuun ja Lappeenrannan alueella sisältäen vanhan kylpyhuoneen purkamisen, vesieristeen asennuksen ja uuden kylpyhuoneen laatoituksen ja tarvittavat asennukset.

Saunaremontti Joensuu ja Saunaremontti Lappeenranta

Laadukas saunaremontti Joensuu ja Lappeenranta

Teemme laadukkaat saunaremontit Joensuun ja Lappeenrannan alueella tyylikkäästi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoidamme vanhan saunan purkamisen ja uuden saunan asennuksen sekä voimme tehdä lauteet tarvittaessa puuseppätyönä.

Laadukas remontti Joensuu ja Lappeenranta

Teemme laadukkaat huoneistoremontit Joensuun ja Lappeenrannan alueella asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ammattitaidolla. Päivitämme seinäpinnat tai lattiat ja tarvittaessa muutamme huonejärjestystä ja väliseinien paikkoja.

Parketin asennus Joensuu ja parketin asennus Lappeenranta

Parketin asennus Joensuu ja Lappeenranta

Asennamme parketit, laminaatit tai muut lattiamateriaalit Joensuun ja Lappeenrannan alueella sekä teemme listoituksen ja tarvittaessa seinien tasoituksen, tapetoinnin tai maalauksen.

Maalaus ja tasoitus Joensuu ja Lappeenranta

Hoidamme seinien maalauksen ja tapetoinnin Joensuun ja Lappeenrannan alueella. Tarvittaessa tasoitamme seinän ennen maalausta. Lisäksi teemme listoitukset ja väliovien asennukset, sekä uuden lattiamateriaalin asennukset Pohjois-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Keittiön asennus Joensuu

Teemme keittiön asennukset Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella sekä hoidamme välitilan laatoituksen tai levytyksen. Puramme myös vanhan keittiön pois ja hoidamme vanhan keittiön poisviennin.

Omakotitalon rakennus ja remontointi Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Rakennamme omakotitalot perustuksista valmiiksi asti Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella. Kokemusta useamman omakotitalon ja kesämökin rakentamisesta. Lisäksi voimme toimia omakotitalon tai kesämökin rakennusprojektin valvojana Pohjois-Karjalan alueella.

Kesämökin rakennus ja remontointi Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Rakennamme kesämökit, piharakennukset ja varastot Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella, sekä teemme remontteja kesämökeille. Asennamme ja vaihdamme myös kattomateriaalit tarvittaessa.

Autotallin rakennustyöt Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Rakennamme autotallin tai muut piharakennukset omakotitaloon tai kesämökille Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella perustuksista valmiiksi asti. Meillä on kokemusta useamman piharakennuksen rakentamisesta.

Viimeisimmät remontit

Remontti Joensuu ja Remontti Lappeenranta

Kattoremontti Pohjois-Karjalassa

Teimme juuri kattomateriaalin vaihdon bitumikatteesta peltikatoksi kesämökkiin Pohjois-Karjalassa. Työhön sisältyi vanhan bitumikatteen purku, aluskatteen asennus, ilmaraon ja rimoituksen tekeminen sekä uuden peltikaton asennus.

Perustukset Joensuu

Kivijalan eristys Pohjois-Karjalassa

Uudistimme omakotilalon kivijalan lämpöeristyksen ja pinnoitimme sen (laasti, rappausverkko, väri ja hiertopinnoite). Lisäksi teimme tarvittavat korjaukset ja maalaukset ulkopanelointiin.

Huoneistoremontti Helsinki

Teimme suuren perheasunnon täyden huoneistoremontin lattiasta kattoon Helsingissä. Purimme kaikki betonipinnalle ja rakensimme huoneiston uudestaan, asensimme parketin ja listat, vaihdoimme väliovet, tasoitimme ja maalasimme seinät sekä uudistimme keittiön.

Hinnoittelu

Tuntihinta

Alkaen

50,60e/t

Km korvaus

Alkaen

0,71e/km

Tarvikkeet

Alennus alk.

0-20%

Urakka

Kiinteä hinta

?

Muista myös kotitalousvähennys. Kotitalousvähennystä saat remontoinnista eli asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä. Kotitalousvähennyksen maksimi vuonna 2024 laskutetuista töistä on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, kun olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Kotitalousvähennys ilmoitetaan verottajalle veroilmoituksen teon yhteydessä ja se vähennetään ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Lisätietoa verottajan sivuilta.

Kysy ilmainen arvio meidän ammattilaiselta