Yrityksestä

Remontti Joensuu ja Remontti Lappeenranta

Ammattitaitoinen remonttifirma Joensuussa ja Lappeenrannassa

Olemme ammattitaitoinen remonttifirma Joensuussa ja Lappeenrannassa. Teemme laadukkaat remontit ja rakennustyöt Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella yli 25-vuoden kokemuksella. Lisäksi teemme pintaremontteja, seinien maalauksia, kylpyhuone- ja saunaremontteja huoneistoihin sekä puutalojen ulkomaalauksia Lappeenrannan, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella yli 15-vuoden kokemuksella.

Vaikka yritys on nuori, on työntekijöillämme parhaimmillaan yli 25-vuoden kokemus laajasti rakennus- ja remonttitöistä eri alueilta. Pystymme antamaan rakennustekniset suositukset niin uuden rakentamisen kuin vanhan remontoimisen yhteydessä. Lisäsi voimme toimia omakoti- tai kesämökkityömaan valvojana.

Olipa kyseessä kylpyhuoneremontti Joensuussa, huoneistoremontti Lappeenrannassa, saunaremontti, keittiökaappien asennus, parketin vaihto tai omakotitalon, kesämökin tai autotallin rakennus, kannattaa olla yhteydessä. Teemme työmme huolellisesti ja ammattitaidolla. Remontointitöistä eli asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä voit hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Autamme myös, jos haluat tehdä itse. Meiltä saat vuokrattua laitteet pölynhallintaan ja työmaan ilman puhtaana pitämiseen.  Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Yhteyshenkilöt

Antti

Asiakaspalvelu 040 125 0030, Info@rakennuskettunen.fi

Autan asiakkaita tarpeen kartoittamisessa ja töiden aikataulutuksessa. Lisäksi yhteistyökumppanit, sopimukset, laskutus ja toimistotyöt. Tarvittaessa tulen työmaalle auttamaan.

Jaakko

Rakennusmestari 050 327 8265

Teen rakennus- ja remonttityöt yli 25-vuoden kokomuksella sekä annan rakennustekniset suositukset työn oikeaoppiseen suorittamiseen. Toimin myös valvojana omakotitalon tai kesämökin rakennustyömaalla. Pääosin Joensuun ja Pohjois-Karjalan alue.

Liisa

Remontoija ja maalari 040 149 0424

Teen pintaremontteja huoneistoihin yli 15-vuoden kokemuksella. Mm. seinien tasoitus-, maalaus- ja tapetointi sekä lattia-asennukset, kylpyhuone- ja saunaremontit huoneistoihin sis. sertifioitu vedeneristys. Talo- ja ulkomaalaukset puupinnoille. Pääosin Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alue sekä Uusimaa.

Kysy ilmainen arvio meidän ammattilaiselta